Vágólapra másolva!
A Leipziger Volkszeitung című lap minden nap, amikor labdarúgó-világbajnoki mérkőzést rendeznek a városban, anyanyelvükön is üdvözli az ideérkező csapatokat és szurkolóikat. Vasárnap Hollandia és Szerbia-Montenegró lép pályára Lipcsében.
Vágólapra másolva!

Bernd Hilder, az újság főszerkesztője elmondta, hogy ebből az alkalomból két-két oldalt hollandul és szerbül töltenek meg cikkekkel, a két együttes szurkolói a mérkőzés beharangozója mellett hasznos információkat találhatnak a városról és a stadionról.

"Azt szeretnénk, ha otthon éreznék magukat a hozzánk látogatók és amellett, hogy csupa szépet és jót mesélnek rólunk az ismerőseiknek, legalább egyszer újra visszatérnének hozzánk" - mondta Hilder. "Természetesen a többi mérkőzésre hozzánk érkező vendégeink is anyanyelvükön találnak majd mellékletet a lapban."

Lipcse négy csoportmeccsnek és egy nyolcaddöntőnek lesz házigazdája. A szombati összecsapáson kívül itt kerül sor a Spanyolország-Ukrajna, Franciaország-Koreai Köztársaság és Irán-Angola csoporttalálkozókra.