23 bírót már kijelöltek a focivébére

Vágólapra másolva!
A lehetséges 30-ból 23 játékvezetőt neveztek meg pénteken, akik bekerültek a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságon közreműködők közé.
Vágólapra másolva!

A most kijelöltek még nem számítanak biztos résztvevőnek, ugyanis csak az a bíró kap megbízást a tornán, aki legalább két olyan asszisztenst jelölt meg segítőjének, akik megfelelő eredményt érnek majd el az elméleti és fizikai felmérőn április 18. és 21. között.

A 23-as bírói keret:
Ázsia (2): Kamikava Toru (Japán), Samsul Maidin (Szingapúr)

Afrika (2): Eszam el-Din Abd el-Fatah (Egyiptom), Coffi B. Codjia (Benin)

Észak- és Közép-Amerika (3): Benito Armando Archundia (Mexikó), Carlos Alberto Batres (Guatemala), Peter Prendergast (Jamaica)

Dél-Amerika (5): Carlos Arecio Amarilla (Paraguay), Horacio Marcelo Elizondo (Argentína), Jorge Luis Larrionda (Uruguay), Oscar Julián Ruiz (Kolumbia), Carlos Simon (Brazília)

Óceánia (1): Mark A. Shield (Ausztrália)

Európa: (10): Massimo Busacca (Svájc), Frank De Bleeckere (Belgium), Massimo De Santis (Olaszország), Valentyin Ivanov (Oroszország), Manuel Enrique Mejuto González (Spanyolország), Markus Merk (Németország), Lubos Michel (Szlovákia), Graham Poll (Anglia), Eric Poulat (Franciaország), Kirosz Vasszarasz (Görögország)