Európa legnagyobb bordélyháza a focivébén

Vágólapra másolva!
Berlin nemcsak stadionokkal, hanem egy hatalmas örömtanya építésével is készül a 2006 nyarán rendezendő labdarúgó-világbajnokságra.
Vágólapra másolva!

A The Independent című londoni lap berlini tudósítója arról számolt be, hogy már két hónapon belül megnyílik Európa legnagyobb bordélyháza egyetlen buszmegállónyi távolságra az olimpiai stadiontól, a játékok legfőbb helyszínétől.

A négyemeletes épületben törökfürdő, két szauna, két mozi lesz és száz prostituált áll rendelkezésre 24 órán át. A tető fölött egy nagy "falloszlufi" fog röpködni, belül a fogadóhelyiségekben a kanapékat zebracsíkos bőr borítja, a falakon tükrök és bacchanáliát ábrázoló képek lesznek.

A játékok német szervezői nagy rohamra számítanak, az egész világból legalább 3 millió olyan ember érkezik majd az országba, aki igényli ezt a szolgáltatást. Azt is számításba vették, hogy erre az időszakra Európa országaiból legalább 40 ezer "szexiparos" özönli el Németországot. A kormányzat, amely törvényben legalizálta a prostitúciót, a berlini örömtanyán ellenőrzése alatt tarthatja az ősi mesterséget űzőket, és talán kevesebb lesz ezáltal az utcai szexszolgáltatás.

Norman Jacob ügyvéd, az Artemis-ház szóvivője elmondta, hogy az összes örömlányuk rendelkezik majd adószámmal és EU-s munkavállalási engedéllyel. A bordélyba a belépés 70 euró (mintegy 18 ezer forint) lesz és a szolgáltatás áráról minden kliens egyénileg állapodik meg a kiválasztott örömlánnyal.