Szétverték a büntetőt hibázó kameruni focista házát

Vágólapra másolva!
Szétverték a feldühödött szurkolók Pierre Wome kameruni labdarúgó házát. A futballista szombaton sorsdöntő 11-est hibázott az Egyiptom elleni világbajnoki selejtezőn.
Vágólapra másolva!

Az Internazionale légiósa az 1-1-re álló mérkőzés 92. percében saját közönsége előtt kihagyott egy büntetőt, és ezzel megfosztotta csoportmásodikként végzett hazáját a vb-szerepléstől. A csalódott hívek nemcsak a hátvéd lakhelyén végeztek pusztítást, hanem nagy értékű Mercedesét is rommá törték.

Kizárták a csehek elleni világbajnoki selejtezőre készülő finn válogatottból Aleksei Eremenkót, miután a futballista ellen egyelőre tisztázatlan okból rendőrségi vizsgálat indult. A nyomozást kiváltó események szombatról vasárnapra virradóra történtek, jelenleg annyi ismeretes, hogy a Lecce középpályása utasként abban a Mercedesben ült, amelyet a barátnője összetört Helsinki belvárosában. Lapértesülések szerint a fiatal nő ittasan vezetett.

Az eddigi vb-selejtezőkön nyolc gólt szerző Eremenko szerdai távolléte nem nyom sokat a latban, ugyanis a finnek már semmiképpen sem juthatnak ki a jövő évi világbajnokságra. A cseheknek viszont nyerniük kell szerdán Helsinkiben, ha meg akarják szerezni a pótselejtezőt érő második helyet az 1-es csoportban.