Már Cseh Laciért és a többi olimpikonért dobog a Szurkolói szív

Vágólapra másolva!
Folytatódik a Telekom júniusi foci-Eb-n elindított szurkolói kampánya. Mostantól a riói olimpián és paralimpián induló versenyzőinknek küldhetjük a biztató szívdobbanásokat.
Vágólapra másolva!

Ahogy a franciaországi torna idején a focistákat, úgy most olimpikonjainkat és paralimpikonjainkat támogathatjuk itthonról egy kattintással, vagy a telefonunk megrázásával. Ezúttal még hangsúlyosabb szerepet kap a közösségi érzés, a részvétel és az egység.

A kampányhoz kisfilm is készült, amiben Cseh László olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok úszónk, Adámi Zsanett paralimpikon úszónk, Kammerer Zoltán, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos, Gyurta Dániel, ugyancsak olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónk és Hídvégi Vid többszörös magyar bajnok tornászunk szerepel.

Így dobog

A Szurkolói szívre bárhonnan és bármikor küldhetünk szívdobbanást az egyekvagyunk.hu weboldalról, egy #egyekvagyunk hashtaggel ellátott poszt megjelenítésével. A számláló már most is több mint 1,65 millió dobbanásnál jár, Rióban pedig ez a szám akár a többszörösére is nőhet, hiszen 158 olimpikonnak, és a jelenlegi állás szerint 39 paralimpikonnak küldhetünk szívdobbanást.

Aki mobiltelefonról szeretne részt venni a kampányban, annak csak annyi a dolga, hogy az alkalmazás után megrázza a telefonját - és már megy is az üzenet Rióba.