Gyémántfogakkal sokkolt Lochte

Vágólapra másolva!
Különös módja a személyiségem kifejezésének - ezzel magyarázta az eredményhirdetés után viselt, gyémántokkal kirakott fogékszert Ryan Lochte.
Vágólapra másolva!

Egészen furcsa kiegészítőt viselt az eredményhirdetés után a 400 méteres vegyes úszás szombati győztese, Ryan Lochte. Az amerikai úszó fogán ugyanis egy speciális, gyémántokkal kirakott ékszer volt, amelyet a 2011-es sanghaji vébén is viselt már, amikor dobogóra léphetett.

"Azok, akik nem tudják, mi ez a fogdísz, azoknak annyit tudok mondani, hogy alapvetően olyan, mint egy gyémántokkal díszített fogszabályzó. Akkor hordom, ha dobogón állhatok. Ez csak egy különös módja a személyiségem kifejezésének" - jelentette ki egy korábbi interjúban Lochte.

Forrás: AFP

Mindazonáltal az ESPN egyik tudósítója szerint az olimpia szervezői nem voltak túl lelkesek, amikor látták, hogy Lochte gyémántokkal a fogán akar kimenni a dobogóhoz, így Lochte csak az eredményhirdetés után vette fel azt. "Lochte azt mondta nekem, hogy azt mondták neki, nem kapja meg az érmét, ha a pódiumon állva is felveszi" - írta a Twitteren Wayne Drehs.