Éremesélyes olimpikonok húzták le a magyar esélyeket

Vágólapra másolva!
Habár maguktól jobbára aranyat várnak, a hazai küldöttségtől összességében kevesebb éremre számítanak az eddig tippelőknél a londoni olimpia magyar esélyesei. 
Vágólapra másolva!

Cseh László sikeres magyar olimpiára számít, az olimpiai ezüstérmes úszó összesen nyolc aranyat, öt ezüstöt és hat bronzot vár. "Az úszóktól két aranyra számítok, de nem mondom meg, hogy kiktől. Kajak-kenuban is várok két olimpiai bajnoki címet, a férfivízilabda-csapat és Berki Krisztián is győzni fog, a további kettő arany pedig legyen meglepetés, azt nem árulom el!"

Pars Krisztián nem titkoltan aranyérmet vár saját magától a londoni olimpián. "Minden sportoló ezért sportol, olimpiai bajnok akarok lenni Londonban" - mondta a kalapácsvető, aki ezen felül még három aranyat remél a magyar csapattól, Vajda Attilának, Sidi Péternek és Berki Krisztiánnak is győzelmet jósol. Lesz még három magyar ezüst és négy bronz Londonban Pars szerint.

Forrás: [origo]

Kiss Gergely, a magyar vízilabda-válogatott klasszisa nem nevezte meg a csapatát, de utalt arra, hogy aranyérmet vár maguktól Londonban. "Szerintem négy aranyat szerez a magyar küldöttség, kettőt kajak-kenuban, egyet tornában, a negyediket pedig egy csapatsportban, de nem mondom ki, hogy melyikben" - nevetett Kiss, aki emellett öt magyar ezüstöt és három bronzot vár még az olimpián.

Forrás: [origo]

A nőivízilabda-válogatott csapatkapitánya, Drávucz Rita szerint négy arany-, három ezüst és három bronzéremmel tér majd haza a magyar küldöttség Londonból. "Ha tíz érmet szereznénk, én azt sikeres szereplésnek nevezném. Ami az aranyakat illeti, nagyon bízom magunkban, Gyurta Daniban és Berki Krisztiánban, valamint a kajak-kenusoktól is várok egy olimpiai bajnoki címet."

Forrás: [origo]

Eddig szavaztak: Gerendás György, Merész András, Mocsai Lajos, Rátgéber László, Pálvölgyi Miklós, Kiss László, Kovács Tamás, Vécsy Viktor, Kóbor János, Lukács László, Nagy Feró, Korda György, Cseh László, Pars Krisztián, Kiss Gergely, Drávucz Rita.