Városnyi szív dobbant már a magyar olimpikonokért

Vágólapra másolva!
Már több mint 18 000 szurkolói szívdobbanást küldtek az "igazi rajongók" a magyar olimpiai csapat tagjainak az igazirajongok.hu oldalon keresztül. A július 23-án elindult internetes felületen legtöbben az első versenynapon, augusztus 27-én fejezték ki rajongásukat a magyar csapatnak: csak ezen a napon másfél ezren üzentek legjobb sportolóinknak. A legaktívabbak a nők: a szurkolói üzenetek 70 százalékát ők posztolták a oldalra. Közülük is a budapestiek a leglelkesebbek, az összes szívdobbanás 43 százalékát a fővárosból kapták sportolóink. Őket követik a debreceni, a szegedi, a miskolci, majd a pécsi drukkerek. A legtöbb (44 %) üzenetküldő 25 és 44 év közötti, de a 18 és 23 év közötti fiatalok, illetve az 55 évnél idősebb szurkolók is csak kevéssel maradnak le mögöttük: az olimpiai csapatot 20-20 százalékuk ilyen formában is buzdítja.
Vágólapra másolva!

Forrás: Magyar Telekom

Üzenni pedig érdemes, mert sportolóink minden egyes szurkolói szívdobbanásról értesülnek. A T-Home, olimpikonjaink londoni sikerét támogatva ugyanis különleges közösségi alkalmazást fejlesztett, amelyhez minden sportrajongó csatlakozhat. A igazirajongok.hu oldalon keresztül bárki - Facebook fiókkal történő belépést követően - kifejezheti rajongását az olimpián részt vevő versenyzők, csapatok felé. A jelképes szívdobbanás az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket adott át, amelyek a versenyek ideje alatt végig velük lesznek. Ezek a szívdobbanások elküldésével "megdobbannak" és felvillannak, így olimpikonjaink mindig tudják, ha egy-egy szurkoló rájuk gondolt. Üzenetet is lehet küldeni legjobbjainknak, a biztatásokat a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, illetve az Erzsébet téren, a Design Terminál épülete mellett felállított interaktív üzenő falakon bárki kicsomagolhatja és elolvashatja egy szenzor segítségével, virtuális módon.

Forrás: Magyar Telekom

A T-Home az igazi rajongáshoz teljes élményt kínál előfizetőinek: az olimpia ideje alatt - július 26. és augusztus 12. között - kódolatlanul nézhetők a M1HD, az M2HD és az M3D csatornák műsorai. Ennek köszönhetően azok az arra alkalmas TV készülékkel rendelkező T-Home ügyfelek is a megszokottnál élesebb képet nyújtó HD minőségben, vagy akár 3D-ben is élvezhetik az olimpiai közvetítéseket, akiknek ez eddig nem volt elérhető. A T-Home speciális, az Interaktív TV-szolgáltatás funkciói között elérhető, külön díj nélkül igénybe vehető London Interaktív alkalmazást is fejlesztett az olimpiai közvetítésekre kíváncsiak számára. Így amellett, hogy a tévé képernyőjén szinte azonnal értesülhetnek az olimpiával kapcsolatos információkról, az ötkarikás eseményekről sem maradnak le.

Forrás: Magyar Telekom