Nem érdekli Bochkor bocsánatkérése a meghatódó sportriporternőt

Vágólapra másolva!
Bochkor Gábor egy hét után kért elnézést Horváth Marianntól, akit szerinte meg kellett volna pofozni, amiért a meghatódottságtól elsírta magát, miközben Szilágyi Áron olimpiai döntőjét közvetítete. A világbajnok párbajtőröző azonban nem tart igény a rádiós műsorvezető bocsánatkérésére.
Vágólapra másolva!

"Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart. Ez iszonyat volt! Ha ott lettem volna, izé, a mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet" - mondta Bochkor az első magyar olimpiai arany közvetítésről a Bumeráng című rádióadásban. A következő napokban több sikeres sportoló közleményben fejezte ki felháborodását Bochkor mondatai miatt.

Egy héttel az eset után Bochkor a Bors című lapban bocsánatot kért, Horváth Mariannt azonban ez nem hatotta magát. "Biztos van egy hallgatótáboruk, amelynek ez a stílus kell, de én nem tartozom közéjük. Életemben tíz percet se hallgattam a műsorát, ha véletlenül mégis odatévedek, akkor rögtön elkapcsolom. Ennek az ügynek nem én, hanem Bochkor Gábor a főszereplője, hiszen ő beszélt rólam. Se arra nem tartok igényt, hogy bocsánatot kérjen tőlem, se arra, hogy foglalkozzon velem. Az azért jól esett, hogy a kollégáim kiálltak értem" - mondta a Borsnak Horváth Mariann

A Bumeráng a Neo FM reggeli műsora, a rádiócsatorna azonban kedden már sugároz adást. A rádió dolgozói hétfő reggel azonnali hatállyal felmondtak az elmaradt munkabérek, valamint az új tulajdonos "által teremtett kilátástalan helyzet, körülmények és a tulajdonos szakmai jövőképe miatt".