Leleplezték a megnyitót megzavaró titokzatos idegent

india, bevonulás, london 2012, nyitóünnepség
Vágólapra másolva!
Indiában a londoni szervezőket okolják az olimpiai megnyitót megzavaró nő miatt, akiről senki sem tudta, hogy kicsoda, mégis az indiai ország küldöttségével együtt vonult fel pénteken. Egy indiai lap ugyanakkor kinyomozta, hogy egy indiai egyetemista lány okozta a botrányt.
Vágólapra másolva!

"Bizarr volt. Elvárjuk, hogy bocsánatot kérjenek tőlünk, ez a nő lejáratott bennünket" - mondta Muralidharan Raja, az indiai küldöttség vezetője a Times of India című lapnak. "A bevonuláson csak a küldöttség tagjai, sportolók és vezetők vehetnek részt, annak a nőnek nem volt joga velünk jönni." A vezető hozzátette, nem érti, hogyan kerülhetett közéjük egy idegen.

A felvételeken jól látszik, amint az indiaiak zászlóvivője, a birkózó Sushil Kumar mellett kék nadrágban és piros felsőben egy hölgy mosolyog és integet a nézőknek. Az indiai csapat kék-sárga színösszeállításban vonult fel.

Sokáig senki sem tudta, ki volt a hívatlan vendég, a Deccan Chronicle nevű újság azonban utánajárt a dolognak, és kiderítette, hogy egy indai egyetemista okozta a botrányt.

A Bangalore nevű indiai városból származó Madhura Honey Londonban végzi doktori tanulmányait, és a lap által megszólaltatott barátja is döbbenten vette észre, amikor feltűnt a képernyőn. A lány az akció után kitette a vonulásáról készült képeket a Facebookra, de miután gyűrűzni kezdett a botrány, megszüntette a profilját.