Giggs nem énekli az angol himnuszt, de küzd a walesi füttykoncert ellen

Vágólapra másolva!
Ryan Giggs, a brit olimpiai labdarúgó-válogatott játékosa arra kérte a szurkolókat, hogy ne fütyüljék ki a himnuszt az Uruguay elleni szerdai utolsó csoportmérkőzésen Cardiffban.
Vágólapra másolva!

Ryan Giggs, a brit olimpiai labdarúgó-válogatott játékosa arra kérte a szurkolókat, hogy ne fütyüljék ki az angol himnuszt az Uruguay elleni szerdai utolsó csoportmérkőzésen Cardiffban.

A közös brit olimpiai csapatban együtt szerepelnek Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország futballistái, ez viszont többek között Walesben sokaknak nem tetszik.

A gárda walesi származású játékosa, Giggs nem is szokta énekelni a himnuszt a mérkőzés előtt. "Ennek más, személyes okai vannak, nincs köze ahhoz, hogy egyetértek-e a közös válogatottal" - mondta Giggs. "A pályán ennek nincs is jelentősége, együtt küzdünk a sikerért."

A 38 éves Giggs az olimpiák történetének legidősebb játékosa, vasárnap 38 évesen és 243 naposan szerzett gólt, ezzel 88 éves csúcsot döntött meg. A brit válogatott akkor jut tovább csoportjából, ha nem kap ki Uruguaytól. A találkozóra telt ház, 74 ezer néző várható.