Átverve érzik magukat a magyar pólószurkolók

London 2012 férfi vízilabda válogatott edzés Kemény Dénes edző
Vágólapra másolva!
Az olimpiai vízilabdatorna menetrendjének utólagos átszervezése miatt több magyar szurkoló is arra panaszkodott: hiába vett belépőt a férfiválogatott mérkőzéseinek időpontjára, lehet, mégsem láthatja a címvédő összecsapásait.
Vágólapra másolva!

Rosszul járhatnak azok a magyar pólószurkolók, akik az olimpia hivatalos jegyárusító oldalán minél gyorsabban jegyhez kívántak jutni. A házigazda brit csapat által kért menetrendváltozás miatt (a házigazda azt kérte, hogy minden csoportmeccsét magyar idő szerint 19.20-kor játszhassa) ugyanis a kezdési időpontok szerint árusított belépők már más mérkőzésre szólnak, mint néhány héttel ezelőtt.

Egy szerkesztőségünket megkereső drukker azt írta, ő a sorsolást követően a válogatott hivatalos honlapján és a nemzetközi szövetség oldalán nézte meg a menetrendet, de hiába vett május végén a Szerbia-Egyesült Államok és a Magyarország-Nagy-Britannia mérkőzésre jegyet, a változások miatt a Montenegró-Románia, valamint a Horvátország-Ausztrália összecsapásokat kell megnéznie.

Forrás: MTI/Kovács Anikó
Pórul jártak az elővételben jegyet vásároló magyar szurkolók

Az internetes vásárlás során azonban kezdési időpontok (session code) alapján lehetett jegyet venni, amelyeket vissza sem tud váltani, csupán arra lenne lehetősége, hogy újraárusításra visszaadja. Akkor viszont kockáztatná, hogy ha mégsem sikerül azokat eladni, akkor meccs és pénz nélkül marad.

A Vlv.hu hozzászólásaiban több sorstársára is bukkantunk, egyikük azt írta, még mailt is küldött a szervezőbizottság jegyeladási részlegének, ahonnan azt a választ kapta, miután nem volt fenn a hivatalos oldalon a meccsek beosztása, nem vállalnak felelősséget, mert időpontokra, és nem kifejezett meccsekre árultak jegyeket.