Magyar kézicsapattal készülnek az olimpiára a britek

Vágólapra másolva!
A bajnoki rájátszás utolsó, május 18-i, debreceni mérkőzésével még nem ér véget az Alcoa FKC idénye, a fehérvári nőikézilabda-csapat ugyanis május 21-24-e között kétszer is megmérkőzik Londonban az olimpiára készülő britekkel.
Vágólapra másolva!

Konkoly Csaba és tanítványai a brit nőikézilabda-válogatott meghívására május 21-én utaznak Londonba, hogy 22-én és 24-én két felkészülési meccset játsszanak az olimpiai résztvevő házigazdákkal. A négynapos programban közös edzés és városnézés is szerepel.

"Jesper Holmris szövetségi kapitánnyal már hosszú ideje terveztük a részvételünket a brit válogatott olimpiai felkészülési programjában. Felmerült, hogy április első hetében, az NB I alapszakasza és rájátszása közötti rövid szünetben megyünk Londonba, de végül úgy döntöttünk, hogy a bajnokság után, mintegy a szezon lezárásaként teszünk eleget a meghívásnak" - tájékoztatott Kynsburg Zoltán, az Alcoa FKC ügyvezetője.

A keretből egyedül Sandra Nikcevic nem tarthat a csapattal, ő a montenegrói válogatottal ugyanis az olimpiai pótselejtezőre készül.

A fehérváriak londoni programja:
Május 22., kedd:
16.00:
Nagy-Britannia - Alcoa FKC

Május 24., csütörtök:
14.00:
Nagy-Britannia - Alcoa FKC