Ikszelt a világbajnokkal a férfikézi-válogatott

Vágólapra másolva!
Császár Gábor utolsó másodpercben dobott góljával 25-25-ös döntetlent játszott az athéni olimpiára készülő magyar férfikézilabda-válogatott a világbajnok horvát csapattal barátságos mérkőzésen, Nagyatádon.
Vágólapra másolva!

Eredmény:
Magyarország - Horvátország 25-25 (14-15)

Erősen fogadkoztak a magyarok az athéni elutazás előtti utolsó hazai mérkőzés előtt, hogy visszavágnak a csütörtöki, csáktornyai 29-21-es vereségért.

A csata ezúttal lényegesen szorosabb volt, ám a vendégek az első félidőben végig vezettek egy-két góllal. Szathmári helyenként jól védett, míg a hazai találatokról a két átlövő Pérez és Nagy gondoskodott.

A szünet után gyorsan fordítottak a magyarok, 18-17-nél azonban félórás áramszünet következett. Úgy látszik, ez már visszatérő jelenség, az Izland elleni, július 18-i pápai összecsapáson ugyanis hasonló ok miatt állt hosszú ideig a játék.

A folytatásban azután felváltva vezettek a csapatok. A hajrában a horvátok elhúztak 25-23-ra, de az utolsó percben előbb szépített a magyar gárda, majd a fiatal Császár a záró másodpercben beállította a 25-25-ös végeredményt.