Kis híján félbeszakadt a teniszmeccs, olyan hangosan szexeltek a szomszédban

Vágólapra másolva!
A floridai Sarasotában kis híján félbe kellett szakítani egy teniszmeccset, mert a játékosok nem tudtak koncentrálni a szomszédban egymást nagyon hangosan szerető pártól.

Az ATP Challenger Tour sarasotai állomásán kis híján ellehetetlenült Frances Tiafoe és Mitchell Krueger mérkőzése - méghozzá egészen váratlan okból. A második szett közepén ugyanis a játékosok, a nézők és a mérkőzés televíziós kommentátora is furcsa hangokra lett figyelmes - mintha valaki felnőttfilmet (jó, írjuk le: pornót) nézett volna a lelátón a telefonján.

"Nagyon bizarr szituáció. Nem is tudom, mit mondjak, srácok. Valakinek a telefonján egy felnőttvideó megy" - kezdett találgatni a kommentátor, de hamarosan rá kellett jönnie, hogy nem erről van szó. - Nem, ez nem telefon lesz. A tó túloldalán lévő apartmanból jön a hang."

Amit ekkor már mindenki hallott. Tiafoe még egy jó hangosat kiáltott is: "Nem lehet ennyire jó!" - osztatlan lelkesedést kiváltva a nézőkből, Krueger pedig megpróbált egy labdát elütni a zaj forrásáig.

"Legalább valakinek volt egy jó estéje" - zárta le a sztorit a kommentátor. A meccset amúgy Tiafoe nyerte 6:3, 6:2-re, ha ez valakit még érdekelne.