Vágólapra másolva!
Az Arsenal keretében nagy a bizonytalanság, hiszen a kulcsjátékosok közül Francesc Fabregas és Samir Nasri iránt is erős az érdeklődés, mindkettőjük eligazolása nagy vérveszteséget jelentene. Nicklas Bendtner eladása viszont kifejezetten jól jönne a klubnak, a dán támadó iránt azonban nem olyan nagy a kereslet - bár most talán a Stoke City valamennyit fizet érte.

A még mindig csak 23 éves csatár nem tudta tartósan beverekedni magát a kezdő tizenegybe, és az előző idényben kifejezetten gyenge teljesítményt nyújtott. Összesen tizenhét bajnokin lépett pályára, de csak két gólra volt képes, és az Arsenal-szurkolók leginkább az FC Barcelona elleni BL-negyeddöntőn sorsdöntő szituációban kihagyott ziccere miatt emlegették.

A hírek szerint Arsene Wenger azon játékosok közé sorolta Bendtnert, akitől megfelelő ajánlat esetén hajlandó megválni, ilyen ajánlat azonban eddig még nem érkezett. A csatárt kapcsolatba hozták a Borussia Dortmunddal és a portugál Sportinggal is, ám egyik ügyben sem lehet tudni konkrétumokról. A Sky Sports úgy tudja, most a Stoke City 10,3 millió eurós ajánlatot tett, ami tökéletesen megfelelne az Arsenalnak.

További átigazolási hírek

A Real Zaragoza leigazolta a Benfica spanyol kapusát, Robertót. A Juventus osztrák kapusa, Alex Manninger a Sampdoriában köthet ki. A Fiorentina csatárát, Alberto Gilardinót a Genoa csábítja. A Sao Paulo 19 éves középpályását, Casemirót az AS Roma, az AC Milan és az Internazionale is kiszemelte. A Paris Saint-Germaint az AS Roma támadójával, Marco Borriellóval hozták kapcsolatba.

www.global-soccer.eu