Vágólapra másolva!
Ismét Alexandre Patót vette célkeresztbe a Chelsea, miután az új edző, André Villas-Boas a fiatal brazil csatárt kéri Roman Abramovics klubtulajdonostól a nyári átigazolási időszakban - írja a Mirror angol napilap.

A portugál edző szerint a 21 éves válogatott támadó tökéletes csatártársa lenne Fernando Torresnek, ezért mindenképp szeretné szerződtetni. Abramovics azonban a hírek szerint a nyáron nem akar olyan mélyen a zsebébe nyúlni, miután a télen 75 millió fontot költött Torresre és David Luizra.

A Chelsea-nél ezért azt találták ki, hogy 20 millió fontot plusz a Nicolas Anelka, Salomon Kalou kettős közül az egyik játékost adnák a Milannak, de angol lapértesülések szerint ez kevésnek bizonyul majd, miután tavaly a Chelsea 60-65 millió eurós ajánlatait is visszautasította már az olasz klub.

Egy nappal korábban ráadásul Pato az Il Corriere dello Sportnak azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs elhagyni a Milant. "A szerződésem 2014 nyaráig szól, legalább addig biztos, hogy maradok a Milanban, utána nem tudom, hogyan alakul a sorsom."

Patót egyébként a szerelem is Milánóban tartja, ugyanis az AC Milan tulajdonosának, Silvio Berlusconinak a lányával, Barbarával alkot egy párt.