Megőrültek a horvát szurkolók Zágrábban a brazilok legyőzése után - videó

fbl Horizontal
Croatian supporters hold red flares as they celebrate victory at the end of the Qatar 2022 World Cup quarterfinal football match between Croatia and Brasil, at a public viewing area in Zagreb, on December 9, 2022. (Photo by DENIS LOVROVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokságon a horvát válogatott hatalmas szenzációt okozott azzal, hogy kiejtette az ötszörös világbajnok Brazíliát. Zágrábban alaposan megünnepelték a szurkolók a sikert, görögtüzeket gyújtottak és hangosan énekeltek az utcákon.
Vágólapra másolva!

A horvát válogatott kihúzta kapott gól nélkül a rendes játékidőben a brazilok elleni negyeddöntőben, majd a hosszabbítás első félidejében Neymar vezetést szerzett. Luka Modricék azonban nem adták fel, Bruno Petkovic révén kiegyenlítettek, aztán büntetőpárbajban kiharcolták a továbbjutást.

Zágrábban az utcákat ellepték a horvát drukkerek, akik hatalmas kivetőtőkön nézték a mérkőzést, és eksztázisban ünnepelték a győzelmet.

A szurkolók hangosan énekeltek, görögtüzeket gyújtottak és petárdákat lőttek fel az égbe, elképesztő hangulatot teremtve a horvát fővárosban.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.