"Szopjátok le a f*szom" - ezt üzente kritikusainak az argentin focista - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, díjátadó, Argentína, Franciaország, Argentína világbajnok, 2022.12.18.
Argentina's midfielder #07 Rodrigo De Paul celebrates after the awards ceremony after winning the Qatar 2022 World Cup football final match between Argentina and France at Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on December 18, 2022. - Argentina won in the penalty shoot-out. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A vb-győzelem után fergeteges bulizásba kezdtek az argentin játékosok, az ünneplés hevében az Atlético Madrid középpályása, Rodrigo De Paul viszont kissé elragadtatta magát és az ünneplés hevében elküldte kritikusait melegebb éghajlatra.
Vágólapra másolva!

A döntő utáni pillanatokban az argentinok őrült ünneplésbe kezdtek, Messi például az asztalon táncolt, Nicolas Otamendi viszont az Instagram-oldalán indított élő adást, ám váratlanul De Paul is megjelent a videóban és alaposan kiosztotta azokat a kritikusokat, akik nem hittek benne és az argentin válogatottban.

– üzente kritikusainak De Paul.

De Paul az argentinok első két vb-mérkőzése után rengeteg kritikát kapott elveszített lábadái és a gyenge formája miatt. Lionel Scaloni szövetségi kapitány azonban kezdettől fogva bízott a 28 éves középpályásban, és a döntőben is csak a 102. percben cserélte le.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.