Messi legdögösebb rajongójáról és az argentinokról szólt a keddi nap

A brazil származású Suzy Cortez hatalmas rajongója az argentin Lionel Messinek
Vágólapra másolva!
Bár a katari labdarúgó-vb vasárnap minden idők egyik legjobb vb-döntőjével véget ért véget, továbbra is a világbajnok argentinok kapták a főszerepet, szinte minden Messiékről szólt, a keddi nap rengeteg érdekességet hozott ezzel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A drámai döntő utáni eredményhirdetésen alaposan megalázták Gianni Infantino FIFA elnököt, aki egészen őrült ötlettel sokkolta a világot. Az argentin labdarúgó-válogatott épségben hazaérkezett, bár a Buenos Airesben rendezett ünnepség kis híján tragédiába fulladt, ugyanis csak centimétereken múlt, hogy Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Ángel Di María és Nicolas Otamendi feje beleakadjon egy kábelbe. A hazaérkezés után az Instagram-rekordot döntő Lionel Messi a felesége, Antonella Roccuzzo helyett mást vitt az ágyába.

Az argentin hősök hazatérését sok szurkolóhoz hasonlóan Messi egyik, ha nem a legdögösebb rajongója, Suzy Cortez is várta, aki csókkal üzent Lionel Messinek, de Cristiano Ronaldóról is elmondta nem túl hízelgő véleményét. A brazil szépségkirálynő alighanem vetekszik a vb egyik legnagyobb látványosságával, a hatalmas mellű horvát szurkolóval, Ivana Knöllel.

Persze, a vb-döntő után nem csak az argentinok örülhettek, hiszen a legendás angol focista, Gary Lineker fia elképesztő összeget nyert Messiék sikerével. Azonban a Ferencváros is nagyot szakíthat, ugyanis a vb-n nyújtott teljesítménye után hatalmasat nőtt a Fradi tunéziai játékosának, Aissa Laidouninak az értéke.