Még a Messit megfenyegető sztárbokszoló is az argentinok előtt tiszteleg

Canelo Alvarez v Gennadiy Golovkin - Weigh-in GettyImageRank2 People Boxing - Sport Mexico USA Nevada Las Vegas Photography Facial Expression Five People Gennady GOLOVKIN Saul Alvarez Weighing In PersonalityComplete Toshiba Plaza Horizontal SPORT CEREMONY
Canelo Alvarez is gratulált az argentin válogatottnak a vb-győzelemhez
Vágólapra másolva!
A mexikói bokszvilágbajnok, Canelo Alvarez is reagált arra, hogy a Lionel Messi vezette argentin válogatott megnyerte a katari labdarúgó-világbajnokságot.
Vágólapra másolva!

A vb ideje alatt Canelo Alvarez azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a közösségi médiában megfenyegette Lionel Messit, aki a Mexikó elleni 2-0-ra megnyert csoportmeccs után az argentinok öltözőjében hozzáért a lábával egy a földön lévő mexikói mezhez.

Canelo Alvarez is gratulált az argentin válogatottnak a vb-győzelemhez Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Sarah Stier

Végül a nagyközépsúlyú bokszvilágbajnok nyilvánosan bocsánatot kért, amiért azzal vádolta a hétszeres aranylabdás klasszist, hogy tiszteletlenül viselkedett a mexikóiakkal szemben. Miután pedig Argentína 36 év után ismét világbajnokságot nyert, Canelo a közösségi oldalán üzent a dél-amerikaiaknak.

- írta a világbajnok bokszoló a hivatalos Twitter-oldalán, ahol több mint 2,4 millión követik.