A különös vírus törheti ketté a francia vb-álmokat: a beteg focisták a szobájukat sem hagyhatják el

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Dranciaország - Dánia, 974 Stadion, KATAR, mérkőzés, 2022. 11. 26.
France's defender #04 Raphael Varane (C), France's defender #05 Jules Kounde (R) and teammates warm up before the start of the Qatar 2022 World Cup Group D football match between France and Denmark at Stadium 974 in Doha on November 26, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken derült ki, hogy az argentinok elleni vb-döntőre készülő francia labdarúgó-válogatott két alapember, Raphael Varane és Ibrahima Konaté is rosszul lett. A különös vírus miatt Adrien Rabiot és Dayot Upamecano már a Marokkó elleni elődöntőt is kihagyták, de Kingsley Coman is belázasodott. Továbbra is aggódhat Didier Deschamps, ugyanis a friss információk szerint olyannyira súlyos a helyzet, hogy a beteg játékosokat elkülönítették a többiektől, még a szobájukat sem hagyhatják el.
Vágólapra másolva!

Bár úgy néz ki, hogy

Adrien Rabiot és Dayot Upamecano már jobban érzi magát, Kingsley Coman után Raphael Varane és Ibrahima Konaté is belázasodott, így több focista játéka is kérdéses a vb-döntőben.

A kialakult helyzetről Randal Kolo Muani és Ousmane Dembélé szólalt meg.

Előbbi többek között elmondta, hogy a beteg csapattárai még a szobájukat sem hagyhattják el, míg utóbbi szerint nincs félelem a csapatnál.

Nagy bajban a franciák a vb-döntő előtt Forrás: AFP/Franck Fife

– mondta a Marokkó elleni 2-0-ra megnyert elődöntő egyik gólszerzője.

A Barcelona sztárja a BBC-nek nyilatkozott és nyugtatott meg mindenkit.

„Elővigyázatosak vagyunk, véleményem szerint mindenki készen áll." Hogy ez valójában így van-e, vasárnap a döntőn mindenképpen kiderül majd.

Mindenestre, ha Varane és Konaté mellett Upamecano sem lesz bevethető, akkor Deschamps három belső védőjére sem számíthat majd Argentína ellen.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!