Az argentin szövetségi kapitány szerint csapatának minden nehézségre volt válasza

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, díjátadó, Argentína, Franciaország, Argentína világbajnok, 2022.12.18.
Lionel Scaloni szerint csapatának minden nehézségre volt válasza a katari tornán
Vágólapra másolva!
Lionel Scaloni szövetségi kapitány szerint az argentin labdarúgó-válogatott annak köszönheti harmadik világbajnoki címét, hogy minden nehézségre volt válasza a katari tornán.
Vágólapra másolva!

"Nem hiszem el, hogy mennyit szenvedtünk egy tökéletes meccsen. Hihetetlen, de ennek a csapatnak minden nehézségre volt válasza. Ma nagyon komoly ütésekből is felálltunk az egyenlítések után" - utalt arra a 44 éves tréner, hogy a rivális francia csapat a rendes játékidőben 0-2-ről, majd a hosszabbításban 2-3-ról is egyenlített.

Azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy élvezzék ki ezt a pillanatot, mert ez egy történelmi momentum Argentína számára.

Lionel Scaloni szerint csapatának minden nehézségre volt válasza a katari tornán Forrás: AFP/Franck Fife

A torna legjobb kapusának választott Emiliano Martínez szerinte csak tette a dolgát, egyúttal ő is azt emelte ki, hogy nem rogyott össze a csapat a váratlan egyenlítés után:

- utalt az Aston Villa hálóőre arra, hogy Mbappé duplájáig jószerivel dolga sem volt. -

"Ez egy olyan pillanat, amelyet soha életemben nem fogok elfelejteni" - mondta örömittasan a legjobb fiatal játékosnak választott Enzo Fernández. - "Az, hogy a hazámat képviselve megnyertük a világbajnokságot, felbecsülhetetlen. Most ünnepeljünk együtt".

Leandro Paredes, Rodrigo De Paul és Paulo Dybala a kapu tetején ülve ünnepel a szurkolókkal Forrás: Getty Images/Sebastian Frej/Mb Media

"Nagyon megszenvedtünk ezért a sikerért, de megérdemelten nyertünk.

- fogalmazott a védő Rodrigo De Paul.

A vasárnapi döntőben az argentin válogatott 2-2-es rendes játékidő és 3-3-as hosszabbítás után tizenegyesekkel 4-2-re győzte le a legutóbb aranyérmes francia csapatot Luszailban.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.