Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elütött egy motorost a Barcelona vb-re készülő fiatal sztárja

Valencia CF v FC Barcelona - LaLiga Santander soccer FC Barcelona Valencia CF La Liga Santander Ansu Fati La Liga Santander match left winger Estadio Mestalla Pics Action/NurPhoto occasion October Horizontal TEAM PLAYER SPORT FOOTBALL
Motorossal ütközött a Barcelona játékosa, Ansu Fati
Vágólapra másolva!
Közlekedési balesetbe keveredett a Barcelona fiatal sztárfocistája, Ansu Fati, a vb-re készülő spanyol válogatott játékos ugyanis vasárnap ütközött egy motorossal.
Vágólapra másolva!

Bár a Barcelona támadója két éve nem játszott a spanyol válogatottban, idei szezonban nyújtott teljesítményével kiérdemelte, hogy Luis Enrique, a spanyolok szövetségi kapitánya behívja őt a vasárnap kezdődő világbajnokságra utazó keretbe. Az idényben 3 gólnál és 3 gólpassznál járó 20 éves játékos talán fejben már Katarban jár, ugyanis meglehetősen figyelmetlen volt, amikor vasárnap az autójával parkolás közben neki ment egy motorosnak.

Motorossal ütközött a Barcelona játékosa, Ansu Fati Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A Marca beszámolója szerint

a motorosnak a bokája sérült meg a balesetben, az érte aggódó Fati pedig bekísérte a kórházba, és a továbbiakban is kapcsolatban maradt vele, hogy az állapota felől érdeklődjön.

Az esetet sértetlenül megúszó négyszeres válogatott focista először vehet részt vb-n, ahol a spanyolok sorrendben Costa Ricával, Németországgal és Japánnal találkoznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről