A walesi sztárfocista új, nagyon furcsa frizurával készül élete első világbajnokságára - kép

fbl Horizontal
Wales' striker Gareth Bale (R) walks off flanked by Wales' midfielder Aaron Ramsey as he is substituted during the FIFA World Cup 2022 play-off final qualifier football match between Wales and Ukraine at the Cardiff City Stadium in Cardiff, south Wales, on June 5, 2022. (Photo by Geoff Caddick / AFP)
Vágólapra másolva!
A walesi labdarúgó-válogatott is megkezdte a felkészülést a november 20-án kezdődő katari világbajnokságra. A keret tagjai hétfőn megérkeztek az edzőtáborba, ám a csapat egyik legnagyobb sztárja, Aaron Ramsey vitte el a show-t, aki új frizurával jelent meg.
Vágólapra másolva!

Wales labdarúgó-válogatottja 1958 után másodszor szerepelhet világbajnokságon, ahol a B csoportban Angliával, az Egyesült Államokkal és Iránnal találkozik majd. Bár a vb miatt meglehetősen sűrű volt az őszi szezon, ám úgy tűnik az Arsenal és a Juventus egykori középpályásának jutott ideje arra, hogy elmenjen fodrászhoz és a kontinenstornára új frizurával érkezzen. A Nice 31 éves játékosa szőkére festette a haját, akárcsak a 2016-os franciaországi Eb előtt – akkor szerencsét hozott a frizura, hiszen Wales egészen az elődöntőig menetelt.