Fosztogatással vádolnak magyar drukkereket

Vágólapra másolva!
A vasárnap este indult magyar szurkolói konvoj négy buszából hármat megállítottak a hatóságok Milánónál, a drukkereket egy benzinkút kifosztásával gyanúsítják. A szurkolók ellenőrzése jelenleg is tart – értesült az NSO.hu.
Vágólapra másolva!

Rohamrendőrök vizsgálnak át három magyar szurkolói buszt, és ellenőrzik a drukkereket, de előállítás még nem történt – állítja a lap.

Forrás: Facebook / Poszpischek Tamás

Az utazás egyik szervezője, Poszpischek Tamás maga is a helyszínen tartózkodik, és mint elmondta, már rohamrendőrök is érkeztek a helyszínre.

„Nagyjából százötven-kétszáz drukkerről lehet szó. Azzal vádolnak minket a rendőrök, hogy kifosztottunk egy benzinkutat Velencénél. Most tart az ellenőrzés, nem tudjuk, mikor indulhatunk tovább. Mindenkitől elveszik az alkoholt" – fogalmazott az utazásszervező.

A bordeaux-i szurkolói zónában mától működő mobil konzuli egység felvette a kapcsolatot párizsi főkonzulátussal, hogy értesítsék az illetékes olaszországi magyar konzult, hogy tájékozódjon a helyzetről. Egyelőre kérdés, hogy mikor indulhat tovább a feltartóztatott társaság.