Pogba mozdulata miatt forrong a francia média

Paul Pogba beintett
Paul Pogba beintett
Vágólapra másolva!
A West Hamben óriási szezont futó Dimitri Payet mellett Paul Pogbáról szólnak a hírek a francia csapat háza táján, csak amíg a házigazda mindkét meccsén gólt szerző Payetet felfedezte magának az ország, addig Pogba népszerűsége alaposan megcsappant.
Vágólapra másolva!

A Juventusszal bajnoki címet nyerő Pogba lett a bűnbak a francia válogatott gyengén sikerült nyitómeccse, a románok elleni 2-1-es siker után. A francia lapok és tévéműsorok visszatérő témája volt, hogy a Juventusban húzóembernek számító Pogba miért nyújtott olyan visszafogott teljesítményt a románok ellen, és mindenki azt találgatta, vajon kezdő lesz-e a második fordulóban, az albánok ellen.

Didier Dechamps szövetségi kapitány nem volt szívbajos, és Pogbát, valamint az Atléticóval BL-döntős Antoine Griezmannt is a kispadon hagyta az albánok ellen.

Paul Pogba beintett? Forrás: Twitter

Végül aztán mindketten beszálltak, Griezmann fejelte az első gólt, Pogba pedig 60 méteres labdával indította a második gólnál Payetet, mégsem erről beszélnek a helyiek, hanem arról, hogy gólöröm gyanánt beintett a sajtótribünnek.

"Bármit is akarnak kiolvasni a mozdulatból, azt elmondhatom, hogy egyáltalán nem akartam senkinek sem mutogatni. Csak örültem a gólnak a szokásos módon, és a tribün felé fordultam, ahol édesanyám és a testvéreim tartózkodtak. Ennyi történt, se több, se kevesebb" - nyilatkozta Pogba. Látva a francia média felfokozott hangulatát, nem biztos, hogy ennyivel el lesz intézve az eset.