Ronaldo elmondta, miért nem focizik Anglia ellen

Cristiano Ronaldo
Vágólapra másolva!
A portugál válogatott sztárja, Cristiano Ronaldo a BL-döntőt követően mondta el, hogy nem fog pályára lépni az Anglia elleni felkészülési mérkőzésen a Wembley-stadionban.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo szombaton még az utolsó tizenegyest értékesítve eldöntötte az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőt, majd csatlakoznia kellett volna az Európa-bajnokságra készülő portugál válogatott keretéhez. Ehelyett azonban inkább egy kis pihenőt kért, ami azt jelenti, hogy nem fog pályára lépni az Anglia elleni felkészülési mérkőzésen, június 2-án a Wembleyben.

– idézi a támadót a Guardian. – "Nagyon fáradt vagyok. Több mint 4000 percet játszottam a szezonban, ami újra a legtöbb a csapatban. Most lesz hat napom, hogy kipihenjem magam, hogy aztán jól játszhassak az Európa-bajnokságon.”

Forrás: AFP

Ronaldo elmondta, hogy a sok játékpercnek a fáradtság mellett pozitív hozadéka is van. „A sok játékpercből tudom, hogy

Hét éve minden szezonban több mint 50 gólt löttem, de mindig többet várnak tőlem. De ez nem baj, friss vagyok, és ezen a szinten akarom folytatni.”

A portugálok a londoni találkozó után – éppen a BL-döntőben szereplő játékosaik miatt – még június 8-án is játszanak egy meccset az Eb előtt, akkor Észtország lesz az ellenfelük. Az angolok a portugálok elleni csütörtöki meccsel fejezik be a felkészülést.