Az MLSZ nem záratott ki senkit az Eb-jegyigénylésből

magyar fociválogatott szurkolók

A magyar játékosok ünnepelnek Böde Dániel második gólja után a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2015. október 8-án. Magyarország - Feröer-szigetek 2-1.
Budapest, 2015. október 8. A magyar játékosok ünnepelnek Böde Dániel második gólja után a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2015. október 8-án. Magyarország - Feröer-szigetek 2-1. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Több szurkolói portál is felkapta a hírt, miszerint a magyar ultrák azért nem kaptak jegyet az Európa-bajnokságra, mert az MLSZ egy listát adott le azokról, akiket nem kívánatosnak tartana Franciaországban. 
Vágólapra másolva!

Az ultrák egy jegy nélkül maradt csoportja felhívta az UEFA honlapján megadott telefonszámot, hogy érdeklődjön, mi alapján utasították el őket az első körben. A Hungary ultras csoport szerint az UEFA központjában egy hölgyet értek el, aki szerint egy listát küldött nekik az MLSZ azokról a szurkolókról, akik nem kívánatosak az Eb-meccseken.

"Ez teljes félreértés, semmiféle ilyen lista nincsen" - tudta meg az Origo az MLSZ egyik munkatársától. "Egyetlen listát kapott az UEFA, azt sem tőlünk, hanem az OTP-től, amin

azok szerepeltek, akiktől a bank hibájából nem tudta levonni az Eb-meccsekre szóló jegyek árát a rendszer,

de már ez a dolog is lezajlott rendben van."

Senkit nem zártak ki a jegyigénylésből Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Előfordulhat, hogy a közös nyelv hiánya okozta a félreértést a szurkolók és a szövetség képviselője között az MLSZ-től az UEFA-nak küldött lista ügyében.

A lényeg, hogy a jelenleg is zajló jegyértékesítési szakaszban bárki vehet jegyet, aki rendelkezik dombornyomott bankkártyával.