120 perc szenvedésről beszélt Casillas

Vágólapra másolva!
Cesc Fábregas nagyon elérzékenyült a győzelemtől, Jordi Alba Sergio Ramos remek tizenegyesét dicsérte.
Vágólapra másolva!

"Miután kihagytuk az első tizenegyest, nagyon fontos volt egyből egyenlíteni, és ez sikerült is. A végén szerencsések voltunk, mert a tizenegyesek mindig a szerencséről szólnak, és most ez volt a jutalmunk 120 perc szenvedés után" - nyilatkozta a portugálok ellen megnyert elődöntő után Iker Casillas.

Az első spanyol tizenegyest kihagyó Xabi Alonso szerint nagyon keményen kellett küzdeniük azért, hogy jól végződjön az este. "Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, tanulmányoztuk a játékukat. Tudtuk, hogy fizikailag nagyon erősek, és meg kell állítanunk az ellentámadásaikat" - elemezte a meccset Alonso.

Cesc Fábregas azt mondta, nagyon elérzékenyült a győzelemtől, és attól, hogy négy év alatt harmadszor jutnak egy nagy torna döntőjébe. "Nagyon sok érzelem kavargott bennem, nagyon sok ember az eszembe jutott, akik nem lehettek itt ma velem. Most már sajnálom, hogy azt mondtam, ne jöjjenek, de a döntőre itt lesznek" - jelentette ki.

Jordi Alba főleg a büntetőpárbajról beszélt. "Sergio Ramos nagyon sok bírálatot kapott a Bayern ellen kihagyott tizenegyese után. Most azonban nagyon nyugodt volt, és nagyon jó tizenegyest lőtt" - jelentette ki.