Balotelli apa lesz, állítja az exbarátnő

Vágólapra másolva!
A Manchester City olasz Eb-ezüstérmes csatára, Mario Balotelli apa lesz, nyilatkozta a játékos egykori barátnője, Raffaella Fico, aki a németek elleni elődöntő előtt közölte a hírt a játékossal.
Vágólapra másolva!

Ezért ő az Eb legjobb arca - Balotelli top 10

"Felhívtam az elődöntő előtt és elmondtam neki, gyermeket várok. Kicsit hallgatott, majd azt mondta, a világ legjobb hírét közöltem vele" - nyilatkozta Fico a Chi magazinnak.

A pár április végén szakított egymással, Raffaella május közepén érezte először, minden bizonnyal várandós. Milánó külvárosában vásárolt terhességi tesztet, de a jó hírről csak édesanyjának és fiútestvérének beszélt.

"Mario és én újrakezdjük" - mondta. "Ő mindig is szeretett, nagyon jó, játékos apa és egy édes, szerető, kedves partner lesz. Aki eddig azt hitte, csak a gazdag futballistára hajtok, az gondolkodjon el. Nincs szükségem pénzre."

Raffaella állítja, amíg együtt voltak, mindketten vágytak a közös gyerekre. "Azt mondta nekem karácsonykor, feleségül akar venni, és gyermeket akar tőlem. Bármi is történt, a gyermekem a Balotelli vezetéknevet kapja.