Nekiesett a szövetség elnökének a lengyel csapatkapitány

Vágólapra másolva!
Soha nem tartja be az ígéreteit a lengyel labdarúgó-szövetség elnöke Jakub Blaszczykowski szerint. A középpályás azt is mondta, hogy nem tudtak megfelelően koncentrálni a meccsekre, mert a családtagjaiknak járó jegyekért kellett harcolniuk.
Vágólapra másolva!

A lengyel csapatkapitány, Jakub Blaszczykowski élesen kikelt a lengyel labdarúgó-szövetség elnöke, Grzegorz Lato ellen a csehek ellen elvesztett csoportmeccs után, ami egyben a torna végét jelentette a társházigazda lengyeleknek.

"Rengeteg ügy van, amiről beszélnem kell, mint a csapat kapitányának. Hihetetlen, hogy minden meccs előtt a szövetség elnökének kellett könyörögnünk, hogy a családtagjaink jegyeket kapjanak a meccseinkre" - mondta Blaszczykowski, aki szerint nem tudtak rendesen koncentrálni a meccsre a soha meg nem oldott helyzet miatt.

"Az elnök azt mondja, hogy remek a kapcsolata a csapattal, de én ebből semmit nem tapasztaltam. Soha nem tartotta be a szavát, akármiről is állapodtunk meg" - magyarázta a lengyel középpályás. Arról is beszélt, hogy nem a jegyek körüli zavar miatt estek ki, de hatása volt a mentális felkészülésekre. "Az utolsó pillanatig ilyen alapvető dolgokkal kellett foglalkoznunk" - tette hozzá.