Vágólapra másolva!
Az olaszok bízhatnak abban, hogy következő meccseiket már nem Gdanskban játsszák, ugyanis mindkét csapat játékosai panaszkodtak a gyepre az olasz-spanyol után.
Vágólapra másolva!

Több spanyol focista is bírálta a gdanski stadion gyepszőnyegét az 1-1-es döntetlennel végződő spanyol-olasz meccs után. Xavi, Andrés Iniesta és Cesc Fábregas is katasztrofálisnak nevezte a gyep minőségét a Marca szerint.

"Az, hogy a füvet nem megfelelően locsolták, akadályozta, hogy játékunk dinamikus és folyamatos legyen" - mondta a szerinte száraz fűről Xavi. "Nem akarok panaszkodni, de ennél sokkal többet érdemlünk. Sajnálatos, hogy ilyen pályán kell játszanunk. Nehéz meccs volt, és nem értünk el rossz eredményt" - mondta a meccsről a spanyolok gólszerzője.

Az olasz Andrea Pirlo azt mondta, hogy szerinte is túl száraz volt a fű, és ez neki sem tetszett. A spanyolok a hátralévő két csoportmeccsüket is Gdanskban játsszák le, az olaszok azonban reménykedhetnek abban, hogy a poznani stadionban, aminek a fűje Felsőpakonyról érkezett, jobb minőségű lesz a gyep.