Lefagytak, bűnhődtek, keserűek a csehek

Vágólapra másolva!
"Dühösek vagyunk" - foglalta össze lényegre törően a cseh válogatottak érzéseit az oroszok elleni 4-1-es vereség után az egyetlen gólt szerző Vaclav Pilar. Michal Kadlec úgy érzi, nem játszottak olyan rosszul, de az oroszok megbüntették őket a hibákért.
Vágólapra másolva!

"Ez csúnyán végződött. Jó benyomást akartunk kelteni a torna első meccsén, és mindenekelőtt nem akartuk elveszíteni. Sokat hibáztunk, rosszul védekeztünk, és hagytunk nekik területet. Megállíthattuk volna az orosz csatárokat, de nem voltunk jók az egy egy elleni szituációkban" - panaszolta egy levegővel Pilar.

"Jaroslav Plasil nagyszerű passzt adott a gólom előtt, mégsem örülök. Dühös vagyok, annál is inkább, mert nagy arányban kaptunk ki."

Michal Kadlec valamivel könnyebben viselte a csapást, de azért ő sem repesett az örömtől: "Erős orosz kezdésre számítottunk, de mi kezdtünk jobban, aztán viszont lefagytunk, és onnan nehéz újra felpörögni. Nem játszottunk olyan rosszul, de ha megnézed a 4-1-es eredményt, az mindent elmond. Egy ilyen szintű ellenfél megbüntet a hibákért, így lett ebből ennyire keserű vereség."

"Elemeznünk kell a mostani meccset, aztán gyorsan elfelejteni, és a következő kettőre koncentrálni. Remélem, a szurkolóink kitartanak majd, ők fantasztikusak voltak."

A súlyos vereség ugyanakkor még feledtethető, ehhez a cseheknek Görögországot kell legyőzniük kedden, Wroclawban.