Karagunisz: Olyan érzés ez, mint amikor megnyertük az Eb-t

Vágólapra másolva!
Azzal a céllal érkeztek a tornára, hogy mosolyt csaljanak a görögök arcára - jelentette ki Jorgosz Karagunisz, akit olyan érzéssel töltött el a győzelem, mint amikor 2004-ben megnyerték az Eb-t.
Vágólapra másolva!

"Megmondtuk, hogy képesek vagyunk rá, és meg is cselekedtük minden nehézségünk ellenére" - nyilatkozta Jorgosz Karagunisz csapatkapitány az oroszok legyőzése után, aki a győztes gólt szerezte. "Már-már kilátástalannak tűnő helyzetben voltunk, de mi egy pillanatra sem veszítettük el a reményt, hogy igenis, ott lehetünk a negyeddöntőben" - tette hozzá.

"Akkor szereztük a gólt, amikor arra szükség volt, most viszont csak annyi dolgunk van, hogy ünnepeljünk! Olyan érzéssel tölt el ez a győzelem, mint amikor 2004-ben megnyertük az Európa-bajnokságot" - áradozott Karagunisz, aki hazája problémáiról is beszélt.

"Odahaza nagy a baj, folyamatosan nő a szegénység, százak veszítik el munkahelyüket naponta, már csak ezért is úgy jöttünk el otthonról, hogy mindenképpen helyt kell állnunk, eredményesnek kell lennünk az Eb-n. Ma este mosolyt csaltunk a görög arcokra" - mondta a 35 éves csapatkapitány, aki sárga lapjai miatt nem játszhat a negyeddöntőben. Athéni riportunkat itt olvashatják az ünneplésről.