Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Áll a bál az angol válogatottnál

Vágólapra másolva!
Anglia lassan háborús hangulatban készül az Eb-re. Gary Cahill eltörte az állkapcsát a belgák elleni meccsen, a helyére azonban Rio Ferdinand helyett Martin Kellyt hívta be Roy Hodgson szövetségi kapitány. Ezen aztán Ferdinand alaposan kiakadt, Hodgson helyett viszont egy korábbi Liverpool-védő adott magyarázatot.
Vágólapra másolva!

Prehisztorikus taktikával készülnek az angolok

"Miért?????!!!" - kérdezte vehemensen a Manchester United védője a Twitteren a hír hallatán. Már az is zúgolódást keltett, hogy nem a 81-szeres válogatott középhátvéd került be a keretbe, az meg végképp kiverte a biztosítékot, hogy Cahill sérülése után a Liverpool tapasztalatlanabb védőjére, Martin Kellyre esett a választás.

Ferdinand éppen nyaralásra készül, így képviselője útján reagált Hodgson döntésére: "Lampard, Terry, Barry, Gerrard mind az idősebbek közé tartoznak, mégis mennek az Eb-re. Miben más Rio? Nyugodtan nevezhetjük szégyennek, ha így kezelnek egy játékost, aki ilyen sokszor képviselte a hazáját. Totális tiszteletlenség Hodgson és az FA részéről."

Hodgson helyett egyelőre egy korábbi Liverpool-játékos, Stan Collymore válaszolt Ferdinand kérdésére: "Kelly behívása azért indokolt, mert tud játszani középen és jobbhátvédként is, Ferdinand csak egy poszton. Ezenkívül nem biztos, hogy Ferdinand megfelelő állapotban van, és összeveszett John Terryvel."

A MU-védő öccsére, Antonra Terry rasszista megjegyzéseket tett a Chelsea-QPR meccsen, Terry azonban tagadja a dolgot.

Cahill előtt Frank Lampard és Gareth Barry is kidőlt már az angol válogatottból, Terry is összeszedett egy kisebb sérülést, míg Rooney az első két csoportmeccsen eltiltás miatt nem léphet pályára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről