Hülyét csinált Platiniből egy szőke bombázó - videó

Michel Platini az UEFA elnöke
Vágólapra másolva!
Michel Platinit igencsak átverte a Bavaria holland sörgyártó vállalat, amikor az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke beszédet mondott - legalábbis egy jól összevágott videó szerint.
Vágólapra másolva!

A Bavaria többek között azzal vált világszerte híressé, hogy 2010-es focivébén a Hollandia-Dánia meccsen 36 modellt sárgába öltöztetett, és velük népszerűsítette a termékét. A lelátón főleg akkor figyelt rájuk mindenki, amikor vetkőzni kezdtek, az efféle gerillamarketinget azonban tiltják a szabályok a világ- és Európa-bajnokságokon.


Néhány héttel az idei Eb előtt Platini egy kongresszuson épp arról beszélt, hogy nem fogják engedni az ehhez hasonló jeleneteket. A videón azt lehet látni, hogy a beszéd alatt ugyanennek a vállalatnak a megbízásából egy csinos szőke modell végigsétál Platini mögött, és kávéval kínálja a kongresszus többi tagját.


A jelenet valójában nem történt meg, a videót egy újabb jó marketinghúzással a Bavaria vágta össze. A közeli képből látni lehet, hogy egy magyar hangzású, Gabor Hegyi nevű férfi kér először kávét, mellette Javier Montana és Biely Plast ül, ők azonban nem tagjai az UEFA vezetésének.