Szépségverseny az Eb-országok között

Vágólapra másolva!
Rendhagyó szépségversenyre kerül sor szombaton, azaz egy héttel az osztrák-svájci rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság előtt az induló országokat képviselő hölgyekkel.  
Vágólapra másolva!

A németországi Rustban rendezendő gálán az 1200 jelentkezőből előzetesen kiválasztott 16 hölgy vehet részt, akik hazájuk nemzeti mezében, estélyiben és fürdőruhában is megmutatják magukat a zsűrinek. A németországi Rustban rendezendő gálán az 1200 jelentkezőből előzetesen kiválasztott 16 hölgy vehet részt, akik hazájuk nemzeti mezében, estélyiben és fürdőruhában is megmutatják magukat a zsűrinek. A németországi Rustban rendezendő gálán az 1200 jelentkezőből előzetesen kiválasztott 16 hölgy vehet részt, akik hazájuk nemzeti mezében, estélyiben és fürdőruhában is megmutatják magukat a zsűrinek.

A németországi Rustban rendezendő gálán az 1200 jelentkezőből előzetesen kiválasztott 16 hölgy vehet részt, akik hazájuk nemzeti mezében, estélyiben és fürdőruhában is megmutatják magukat a zsűrinek. A németországi Rustban rendezendő gálán az 1200 jelentkezőből előzetesen kiválasztott 16 hölgy vehet részt, akik hazájuk nemzeti mezében, estélyiben és fürdőruhában is megmutatják magukat a zsűrinek.A németországi Rustban rendezendő gálán az 1200 jelentkezőből előzetesen kiválasztott 16 hölgy vehet részt, akik hazájuk nemzeti mezében, estélyiben és fürdőruhában is megmutatják magukat a zsűrinek.