Ki megy ma? - Grönkjaer, Mido

Vágólapra másolva!
A Chelsea elfogadta a Birmingham City ajánlatát a dán szélsőért, Jesper Grönkjaerért. A Stade Rennes csapatkapitánya, Dominique Arribagé a Toulouse FC-hez szerződött. A Real Madrid új mestere, José Antonio Camacho a Porto portugál válogatott középhátvédjét, Ricardo Carvalhót szeretné csapatában látni.
Vágólapra másolva!

A Mallorca a másodosztályú Las Palmas középpályását, Momót szemelte ki. A Real Betis a Celta Vigo brazil balhátvédjét, Silvinhót akarja leigazolni. A Villarreal megszerezte a Benfica mozambiki védőjét, Armandó Sát.

Az Atlético Madrid a szerb támadót, Savo Milosevicset nézte ki magának. A Real Madrid fiatal csatárát, Portillót a Málaga és a Tottenham is szeretné kölcsönvenni.

Az Olympique Marseille egyiptomi csatára, Mido közel áll ahhoz, hogy a Newcastle Unitedbe igazoljon. A Siena brazil középpályását, Rodrigo Taddeit a Tottenham figyeli.

A Deportivo bejelentkezett a Wolfsburg argentin játékmesteréért, Andrés D'Alessandróért. A német válogatott támadója, Thomas Brdaric a Wolfsburgba szerződött.