BNV, ahol minden összejön

Vágólapra másolva!
A BNV igazi fesztivál hangulattal, kedvezményes vásárral és rengeteg programmal köszönti látogatóit szeptember 8-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Vágólapra másolva!

Forrás: Hungexpo

A Budapesti Nemzetközi Vásár középpontjában ismét, a korábbi évekhez hasonlóan a lakberendezés kapja a főszerepet. A Tér-Forma-Design kiállításon fantasztikus áron lehet bútorokhoz jutni, a Trend-szigeten izgalmas enteriőröket csodálhatnak meg és tanácsokat kaphatnak saját lakásuk berendezéséhez.

A vásári hangulat mellett fergetegesen sokszínű programkínálattal várja a közönséget az idei BNV. Az ötvenentúliakat az Ötvenentúl.hu Egészség és Életmód Szigeten szűrővizsgálatokkal és életmód tanácsadással várják, az AVON Szépség Szigeten bőr- és hajanalizátorral, smink tanácsadással, illat tesztekkel, kézápolással, hajformázással és arcmasszázzsal kényeztetik a hölgyeket, de lesz közönség-sminkverseny, tánc és zene is a Popdaráló sztárjaival és ismét lesz növényvásár is a BNV-n. A rendezvényen részt vesznek a hazai szövetségek is, így alkalom nyílik a személyes találkozásra a képviselőkkel.

A kisgyermekes családok számára ígér felhőtlen szórakozást a Kölyökparádé, ahol modell bemutatók, óriás vasút-terepasztal, meseolvasás, a Bogyó és Babóca rajzfilm két vadonatúj epizódja és hatalmas játszóház várja a gyerekeket. Amíg a kicsik játszanak, a szülőknek szakértők tartanak előadásokat gyerek és család témában. Szintén kihagyhatatlan program családosok számára a Nemzetközi Macskakiállítás, kisállat bemutató és ásványbörze, előbbi a hétvégi napokon, utóbbi mindennap nyitva áll a közönség előtt. A kutyabarátokat a kutyasport-bemutató várja.

A vásári forgatagban jólesik majd megpihenni a kertmozi hangulatot idéző Tér-Film-Zene Fesztivál ráadás filmvetítésein, hogy aztán kellő energiával rendelkezzen a vasárnapi Magyar Dal Napja pop koncerjeire. Minden, ami betű megtalálható lesz a KódExpo-n, ahol a fő téma a szórakoztató irodalom. A Gastro Világban, azaz a Séfek ünnepén gasztronómiai élménykörúton vehet részt az ország legjobb séfjeinek kalauzolásával, a Borok Világában elsajátíthatja a borkóstolás technikáját, az Arany Ászok Arénában pedig fergeteges hangulatú sörpróbákon indulhat.

A programokról bővebb információ itt található. A BNV területére és valamennyi programjára egyetlen belépőjeggyel lehet belépni. Szeptember 9-én a nyugdíjasok és diákok, szeptember 10-én a hölgyek számára díjmentes a belépés! A családok kedvezményes családi belépőjegyet vásárolhatnak. Minden belépőjegy árából 1000 Ft levásárolható a megjelölt cégek standjain, sőt a jegy mellé 1000 Ft-os Bauhaus vásárlási utalvány is jár a látogatóknak. A belépőjegy üdülési csekk ellenében is megvásárolható. A rendezvényre a Volánbusz és a MÁV-Start Zrt. 50% menettérti kedvezményt biztosít. Önt is várja tehát a BNV szeptember 8-12. között, mindennap 10-től 18 óráig a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!