Nemsokára kezdődik a pécsi Sétatér Fesztivál (x)

Vágólapra másolva!
Június 12. és 20. között rendezik meg Pécsett a Sétatér Fesztivált, amelyen fellép a izraeli Sheketak és a francia Babylon Circus formáció is.
Vágólapra másolva!

Kora tavasz óta már több fesztivál tartogatott minden áldott nap kitűnő kulturális művészeti eseményeket, világhírű sztárfellépőkkel. Május 29-én fejeződik be az Utazás a török félhold körül című fesztivál, amely nevéhez illően három héten át adott különleges élményeket a kultúra iránt fogékony embereknek. Aki netán lemaradt volna ezekről a programokról, júniusban szintén érdemes Pécsre látogatnia.

A Sétatér Fesztivál (június 12-20.) Pécs egyik legjelentősebb nyári eseménye. A régi közösségi érzést kívánja feleleveníteni a Bazilika előtti Szent István tér gesztenyefáktól árnyékolt sétányán, közismert nevén Sétatéren. A rendezvénysorozat keretében fellépnek a könnyűzenei szcéna legfrissebb hazai előadói és neves külföldi zenekarok is, de a kortárs dzsesszmuzsika legjobb magyar formációi és a fiatal pécsi együttesek sem maradnak ki a programból. Emellett világ- és népzenei koncertek, performanszok és táncprodukciók, hétvégenként pedig gyermekprogramok várják a közönséget.

Pécsett lép fel - többek között - az izraeli Sheketak zenei és táncegyüttes, amelynek több művészeti ágat összekapcsoló performanszában jól megfér egymás mellett a body percussion, a tap, a hiphop és a freestyle is. A fesztiválon a bolondozás és a jókedv jegyében muzsikál majd francia a Babylon Circus együttes (képünkön), mely mindig igen ritmikus, és a közönséget hamar magával ragadó energikus zenével találkozhatunk.

Bővebb információt itt találsz.