Most csőd miatt fújták le a Ben Hur show-t

Vágólapra másolva!
Másodszorra marad el a Budapestre tervezett gigantikus kocsihajtó show. Decemberben a szervezők biztonsági okokkal magyarázták a csúszást, most csődbe ment a német turnészervező cég. A tervek szerint ősszel majd bepótolják valahogy a parádét. A megvásárolt jegyeket vissza lehet váltani.
Vágólapra másolva!

A hétvégére, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett budapesti Ben Hur Live előadás hazai szervezője, a Multimedia Kft. sajnálattal közli, hogy a mostani előadások is elmaradnak, ezúttal a turnészervező cég, a német Art-Concerts GmbH ellen indult csődeljárás miatt. A budapestin kívül az összes hátralévő európai fellépést törölték.

A kocsihajtó show-t másodszorra fújják le, december 11-én és 12-én már felléptek volna a Papp László Sportarénában, akkor a szervező azzal indokolta a csúszást, hogy a mozgó díszletek egy részét meg kell erősíteniük a szupershow teljes biztonságának érdekében.

A sajtóközlemény szerint az előadásban közreműködő művészek új produkciós cég szervezését tervezik, és ez év őszén az elmaradt előadásokat bepótolják, a budapesti előadás új időpontját állítólag még most februárban nyilvánosságra hozzák.

A hazai szervező közlése szerint az előadás meghirdetése előtt ők ellenőrizték és hitelt érdemlőnek találták a produkciót. A produkciós cég csődje - ami a megnövekedett költségek és a gazdasági válság okán lecsökkent bevétel miatt következett be - nem volt előre látható.

Az őszre tervezett előadásokra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek, de lehetőség van a jegyek visszaváltására, illetve más rendezvényre történő becserélésére, erről a magyarországi szervező honlapján www.mmconcerts.hu -n tudhat meg részleteket, illetve a cég munkatársai is készséggel álnak rendelkezésre a 801-1021-es budapesti telefonszámon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP