Busy P francia elektro-mágus a Trafóban - nyerj rá jegyet!

Vágólapra másolva!
Az összes elővételes jegy elkelt az év első igazi nagy durranásnak számító bulijára, ahol a talpalávalót nem más szolgáltatja, mint a világ jelenleg talán legmenőbb dj-je, a francia elektro forradalom agytrösztje, a Daft Punk manager és Ed Banger főnök Busy P. A partyt Budapest két meghatározó klubestje, a Death Disco és a Kollektíva csapata szervírozza: a Trafóban látják vendégül az elektro-mágust. Ha helyesen válaszolsz kérdésünkre, még Te is ott lehetsz az eseményen! 
Vágólapra másolva!

Az elmúlt időszakban számtalan, a francia elektro színtérhez kötődő dj járt Budapesten, elég csak a Death Disco keretében ide látogató Kavinsky-ra, a Pep! Magazin által bemutatott Surkin-ra, vagy a Kollektiva/Test szervezésében elhozott Vicarious Bliss-re gondolni, így eljött az idő, hogy végre a stílus talán legnagyobb kaliberű dj-je, a párizsi elektro szcénát lassan több mint egy évtizede meghatározó és irányító, annak kulcskiadóját, az Ed Banger Records-t vezető Busy P is tiszteletét tegye egy hamisíthatatlan fejrázós ed banger party keretében.

A még ma is csak harmincas évei elején járó Busy P-ről nem túlzás azt állítani, hogy már a műfaj születésénél jelen volt. Egyetemista évei alatt akadt össze két zenemániás párizsi figurával, akik ekkortájt vették fel a Daft Punk nevet, s akiket minden különösebb tapasztalat nélkül managelni kezdett. Hogy volt érzéke hozzá, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a Daft Punk a francia zene talán legemblematikusabb zenekaraként több millió lemezt adott el világszerte.

Már ez is szép tett volt P-től, ám ő képes volt még egyet fordítani a történeten: 10 évvel a Daft Punk befutása és a francia elektro színtér elindítása után szinte szóról szóra megismételte a sikersztorit, amikor 2007-ben a Justice kapcsán újra egy párizsi duó uralta a klubokat világszerte olyan dalokkal mint a D.A.N.C.E. vagy a We are your friends. Busy P emelett megalapította a műfaj zászlóshajójának számító Ed Banger kiadót, majd idővel maga is producerkedni (Rainbow EP) és dj-zni kezdett. Hogy ehhez is ért, bizonyítja a számtalan már-már legenda számba menő Ed Banger party New York-tól Ausztráliáig.

Forrás: [origo]


Busy P - Rainbow Man By RealNeo

2008. február 9. szombat, TRAFO BÁR TANGÓ (IX., Liliom u. 41.)
Belépő: 2000 HUF elővételben / 2500 HUF helyszínen
(Az elővételi jegyek már elfogytak!)