Pink jön a Felvonulási térre

Vágólapra másolva!
Pink amerikai popénekesnő lesz a sztárvendége a tizedik Kapcsolat koncertnek, amelyet június 18-án rendeznek Budapesten, a Felvonulás téren, a hagyományos helyszínen.
Vágólapra másolva!

Az immár hagyományos ingyenes koncertsorozaton a korábbi években is világsztárok léptek fel. Itt koncertezett Elton John, Denni Minogue, Joe Cocker, Sting, a No Mercy, a Modern Talking, a Kool and The Gang együttes, a tavalyi vendég pedig Lionel Richie volt. Koncertet adott a Felvonulási téren a hazai élvonalból többek között az LGT is.

A saját útját járó Pink nemrégiben jelentette meg negyedik, I'm Not Dead című lemezét, jelezve, hogy az énekesnő kész az állandó megújulásra. Merész, szókimondó emberként ismerik, nem ismer megalkuvást. Koncertjein mindig hatalmas sikert arat, legutóbbi turnéja Európában és Nagy-Britanniában végig telt házas volt.

Az I'm Not Dead album Pink eleddig leginkább gondolatébresztő munkája, melyben az énekes nézeteiről vall. Ez a lemez a megjelenését követő első héten felkerült a tízes slágerlistákra Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában, Norvégiában, Írországban és természetesen az Egyesült Államokban is. A Grammy-díjas énekesnő 2004 tavaszán már koncertezett a Budapest Sportarénában. Pink egyébként Alicia Moore néven jött világra. Fiatal kora ellenére sokféle zenei stílusban otthonos: énekelt popot, rhythm and bluest és rockot is.