Bőrvarrók hétvégéje

Vágólapra másolva!
Most hétvégén rendezik az év legnagyobb magyarországi tetováló és testmódosító nyíltnapját, melynek a hajógyári Sziget Events Hall ad otthont. Lesznek bemutatók, versenyek, koncertek, és persze lehetőség lesz hirtelen felindulásból elkövetett testszépítésre is.
Vágólapra másolva!

Október 1-2-án tartják a Sziget Events Hallban a 2005-ös Tattoo Expót, ami nevéhez hűen elsősorban a tetoválásokról szól, de az idei kínálat már messze túlmutat az egyszerű testrajzokon. A hazánkban tapasztalható trendeknek megfelelően már egyértelműen programba kell venni egy ilyen rendezvényen a piercingeket is, de a kínálat még ennél is bővebb. Jelen lesznek ugyanis a testmódosítás mesterei is, akik bemutatót tartanak arról, mi mindent kezdhetünk testünkkel, ha unjuk a hagyományos formákat.

Az eseményen képviseltetik magukat az ország legrangosabb tetoválómesterei, akik a stílusok egész tárházát vonultatják majd fel az old schooltól a portré és realisticon át, egészen a napjainkban divatos ornamentika és tribalig. A cél elsősorban a minél sokszínűbb bemutatás, hogy az odalátogatók megismerhessék a test megfestésének minden titkát és formáját, de a vállalkozó kedvűek akár ott helyben befeküdhetnek a tű alá, hogy kidekoráltassák bőrüket.

Az extrémebb stílus képviselőinek lehet érdekes a piercingek és bodymodok világa, ahol a legkülönfélébb helyekre elhelyezett fémekkel találkozhatnak az érdeklődők, de azt is megnézhetik, hogy lesz valakinek a kígyóhoz hasonló villás nyelve. A lehetőségek korlátlanok, aminek csak a fantázia szabhat határt, így ha úgy döntünk, szakítani akarunk megszokott életünkkel, azon nyomban csúcsosra szabhatjuk a fülünket, vagy fűzőt varrathatunk a hátunkba.

A kiállítás mellett show is várja az odalátogatókat: minden nap már kora délutántól egészen késő estig váltják egymást a versenyek és a koncertek. A megmérettetések során természetesen a testekre festett remekműveket értékeli a zsűri, de tetoválásokban a fellépések alatt sem lesz hiány, hiszen a Hooliganshez hasonló alaposan kivarrt együttesek szórakoztatnak majd. A hétvége házigazdája a "szintén zenész" vivás műsorvezető, Olivér lesz.

Tattoo Expo 2005, Sziget Events Hall (Hajógyári-sziget), október 1-2.
Jegyár: egy napra 2000 Ft, két napra 3500 Ft