Fennakadások a Barcelona-Real Madrid közvetítésben

Vágólapra másolva!
November 29-én hétfőn a Sport1 televízió és az [origo] együttműködésének köszönhetően felhasználóink - a magyar internet történetében először - élőben nézhették portálunkon a Barcelona és a Real Madrid által játszott futballmeccset. Köszönjük, hogy sokan éltek a lehetőséggel, egyben elnézést kérünk mindazoktól, akik a közvetítést technikai okok miatt nem tudták élvezni.
Vágólapra másolva!

A hibákról sem a Sport1, sem az [origo] nem tehet, ami persze sovány vigasz mindazoknak, akik hiába próbálkoztak - éppen ezért nekünk is az. A webes közvetítésért felelős cég tájékoztatása szerint "a problémát a streaming infrastruktúrát támogató webes útválasztó és authentikációs infrastruktúra globális túlterhelődése és lelassulása okozta miáltal a lejátszó inicializálásánál tapasztalt válaszidők átmenetileg megnőttek. Ebből következett hogy miközben a mérkőzés elején vagy első harmadában csatlakozott nézők számára végig zavartalan volt a szolgáltatás addig az első félidő végén és a második félidő elején csatlakozni próbáló nézők közül sokan időtúllépést tapasztaltak a lejátszó inicializálása során." Hát ez történt.

A fellépett hibákból mindenesetre minden érintett levonja a megfelelő következtetéseket, az [origo] pedig, ahogy eddig, a jövőben is arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa felhasználóinak.