Bodó Balázs válaszol a fel nem tett kérdésekre

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Definiálni kellene, hogy mit értünk kapcsolat alatt. Valakivel egyszer találkoztam az már kapcsolat? Nem hiszem. (Kis Márta_24)
Mindenki úgy definiálja (újra) a kapcsolat fogalmát, ahogy az neki fontos/érdekes/hasznos. Nem az a kérdés, hogy hogyan hívod azt, akivel egyszer találkoztál, hanem az, hogy mire szeretnéd ezt a lehetőséget használni? Ezt a találkozást az iwiwen úgy őrizheted meg, hogy az neked nem kerül semmibe. Akkor meg miért ne őriznéd meg?

Létezhet-e olyan kapcsolati információ az iwiwen, amely nem teljesen nyilvános minden iwiwes számára? (Boros Péter_40)
Ebben nem vagyok teljesen biztos, de azt gondolom, hogy az nem látszik a többiek számára, hogy te egy ismerőst melyik csoportba sorolod (belső kör vagy valami más).

A felsorolt csoportok időbeli változatosságát vizsgálták már? Ma nem az tartozik az intim csoportomhoz, mint 10 éve, vagy feltehetően 10 év múlva. (HerrFlick_27)
Ennek irodalmát Pléh Csaba tudja neked megadni, de biztosan vizsgálták. Azt tudom, hogy Bächer Ivánnak volt egy csodaszép írása a női táska rejtélyéről, és a női tárcában örökkön változó fényképekről, ahogy a szülőket, barátokat felváltják először a szerelmek, aztán a gyerekek és végül az unokák fényképei...