Megvan az Év Playmate-je

Vágólapra másolva!
A Marquard Media Magyarország idén harmadik alkalommal rendezte meg az Év Playmate-je választást. Bódi Sylvi és Pantinchin Edina után 2004-ben a verseny győztese az a Ripli Zsuzsanna lett, aki egyben az [origo] olvasók kedvence is. Az [origo] szépe különdíjat és a fődíjat egyszerre bezsebelő Zsuzsát legközelebb a Playboy novemberi számának címlapján láthatjuk viszont.
Vágólapra másolva!

A győztes kiválasztására a Corinthia Grand Hotel Royalban megrendezett nagyszabású gálaesten került sor. Az esemény két házigazdája a 2002-es Playmate Bódi Sylvi és Novák Péter voltak. A megközelítőleg hétszáz vendég között tiszteletét tette számos olyan népszerű médiaszemélyiség is, mint Verebes István, Szikora Robi, Noszály Sándor, Szellő István, Klausmann Viktor vagy Schobert Norbert.

A győztes Ripli Zsuzsa 23 éves, Szigetváron született, és jelenleg fodrászként dolgozik. (Méretei: 89-64-90.) 2004-ben Zsuzsa lesz a Playboy háziasszonya, azaz ő fogja képviselni a magazint az elkövetkező év során. Ráadásul egy másfél millió forint értekű gyémánt nyakékkel is gazdagodott, és a jövőben Náray Tamás ruhakollekcióját is hordhatja.

A második helyezett Butor Mónika 21 éves budapesti lány lett (méretei: 94-64-89), az ő nyereménye egy Philips plazmatelevízió. A harmadik díjat - egy Suzuki robogót - pedig Kis Hegedűs Réka 27 éves pécsi lány kapta.

A zsűri tagjai voltak: Kereszty Gábor (a TV2 vezérigazgatója), Horváth Éva (modell), Kostas N. Tsitsas (a görög Playboy különszámainak főszerkesztője), Radnai Péter (a Playboy főszerkesztője), Pantinchin Edina (Playmate 2003), Magl Dorka (a Playboy fotóproducere), Pintér László (a Playboy művészeti vezetője), Nánási Pál (fotós) és Répás Lajos (a Miss Models modellügynökség vezetője).

Frances Evans, a Marquard Media ügyvezető igazgatója elmondta:
"Ha valaki eljut az "Év Playmate-je választás" döntőéig, már biztos lehet abban, hogy a Playboy mércéi szerint is jól néz ki. A csodálatos és elbűvölő Ripli Zsuzsa győzelmének oka az a profizmus volt, ahogy együttműködött a csapattal és a szponzorokkal a rendezvény előkészületei során."

A gálaestet egy after-party is követte a VIP B7 nevű szórakozóhelyen, ahol körülbelül ezerötszázan jelentek meg, hogy eltölthessenek egy kellemes estét a versenyzőkkel és a meghívott vendégekkel.