Egy év gyönyör két nap alatt

Vágólapra másolva!
Hogy ki is lesz a jövő év tizenkét Playmate-je, az szinte pillanatok alatt, egyetlen napnyi casting alatt dőlt el. Nyúl Úrfi tizenkét menyasszonya íme hát előállt, mi pedig mától minden egyes nap egy újabb gyönyörű hölgyet mutatunk be Önöknek, hogy eldönthessék, ki is a legszebb. Érdemes szavazni, hisz nem csak rengeteg exkluzív Playboy-kiadványt nyerhetnek, de bebocsáttatást is a gálára. Addig is lássuk, mi történt a fotózáson!
Vágólapra másolva!
Az első fotózás Pilisborosjenőn volt, a Teve-sziklánál és annak környékén. Szép nyári időben dolgozott a csapat: bár sokan szerették volna simogatni az első hat lány hibátlan bőrét, ezt végül csak a kellemes napsütés tehette meg. Készültek képek erdős háttérrel, sziklával, búzamezővel, földúton és napraforgótábla közepén is. Két sminkes, két fodrász, egy fotós és két segítője dolgoztak azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a - persze smink nélkül is - csinos lányokból. A várakozó szépségek kérdőíveket töltöttek ki, békésen beszélgettek, élvezték a helyzetet - és közben vígan lapátolták konzervből a bébirépát.

A csapat tényleg együtt dolgozott, szinte szalagon készült a smink, hangzottak el az instrukciók - ennek ellenére vagy ezzel együtt az eredmény - mint azt láthatják - szinte tökéletes. Szinte, hiszen ezek sajnos csak fotók. Annak viszont elsőrendűek.

A második nap már esőt és hideget hozott, így az első szextett tagjai jártak jobban. Ezúttal is volt persze generátor a kinti helyszínen, hiszen a lámpáknak, hajszárítóknak kell az áram. Komplett szabadtéri stúdió épült a Lupa-szigeten. Itt homokban, vízben, nádasnál, erdei ligetben fotózták a lányokat, akik néha esernyő alatt húzták meg magukat. Több szünetet is kellett tartani a mostoha körülmények miatt, végül sötét este lett, mire végeztek a munkával. Az utolsónak fényképezett hölgy már-már táncelemekkel, improvizált koreográfiával lepte meg a fotóst: annyi szúnyog támadt rá, hogy szüntelenül hadonászott, csapkodta a vérszívókat. A fényképész sem úszta meg csípések nélkül: ez egy ilyen véres este volt.

A fotózás harmadik napján már stúdióban gyülekeztek a lányok, itt már nem támadtak rájuk miniatűr vámpírok. Nagy csoportkép is készült a neonszínű bikiniben pompázó gyönyörű hölgyekről - ezt majd kihajthatós poszteren csodálhatják meg az olvasók. Addig pedig minden egyes nap új hölgyet mutatunk be Önöknek, rengeteg fotóval és további érdekességekkel. Önök pedig eldönthetik, kik a legjobbak.

Idén első ízben olvasóink az [origo] szépét is megválaszthatják olvasóink: az Önök által legszebbnek ítélt lány nemcsak egy laptoppal lehet gazdagabb, de Önök is jobban megismerhetik őt.

Forrás: PLAYBOYS hogy nagyobb kedvet csináljunk az amúgy sem éppen kellemetlen válogatáshoz és véleménynyilvánításhoz, a szavazók között kisorsolunk:

- 3x2 VIP jegyet a Playmate-választás díjkiosztó gálájára, ahol még a lányokkal is koccinthat

- 5 darab éves Playboy-előfizetést

- 3 kötetet a Playboy ötven évét bemutató amerikai fotóalbumból

- 10 kötetet az 50 éves a Playboy fotóalbumból.

A szavazás pontos menetéről és a számról, ahova az SMS-t küldhetik, a lányokat bemutató oldalakon értesülhetnek. Játsszunk együtt, keressük meg az [origo] szépét!