After - költözik és megújul a Party.[origo].hu

Vágólapra másolva!
Öt és fél évvel a 2004 májusi indulást követően a Party.[origo].hu decembertől új néven, új külsővel és új helyen jelentkezik. Búcsúzásul visszatekintünk legnépszerűbb cikkeinkre, összefoglalóinkra és arra, ami számotokra és számunkra is emlékezetes marad.
Vágólapra másolva!

Partyközelben maradunk továbbra is, ezért nem olvasóinktól búcsúzunk, csupán a jelenlegi formai megjelenéstől köszönünk el. A friss, megújult oldalon továbbra is a hazai partyzók korrekt informálása és az elektronikus zenei világ elő- és háttérben cseperedő, őrjöngő vagy meghúzódó dj-kel, csapatokkal, szórakozóhelyekkel, fesztiválokkal és ezek holdudvarával kapcsolatos történések bemutatása a célunk.

Ezután is számíthattok a Partytár tippjeire, mélyen a felszín alá merülő riportokra, rendhagyó interjúkra, bódult beszámolókra, friss lemezajánlókra és profik által összeállított zeneletöltési lehetőségre. Az elmúlt években igyekeztünk előtérbe helyezni a valóban minőségi zenei teljesítményt; kihangsúlyozni az értékes, fiatal tehetségek munkáját; ugyanakkor kötelességünknek éreztük, hogy néha egy-két nagy oroszlán bajszát is megrángassuk. Ez így lesz a továbbiakban is.

Elektronikus szelekció

Az elektronikus zene térhódításának (és felhígulásának) köszönhetően komoly felelősség hárult a partyzóknak szóló oldalakra, hiszen az egyre növekvő zajban olyan szűrőkre lett szükség, amik a proghouse-tól a hiphopig képesek megtalálni a tiszta hangokat. A Housemusic.hu, a Partyphoto.hu, a Psylife.hu, az LD50.hu, a Hiphop.hu és az Trancetream.fm oldalakkal történő szoros együttműködésünk ezt a cél szolgálta, és network-kapcsolataink a továbbiakban is a legkorrektebb szelektálást segítik.

Forrás: [origo]

Palotaiéknál

A bármelyik partyzó által elérhető, már ismert szereplőknek és az új belépőknek is igyekeztünk azt az oldalát megmutatni, amit előtte nem vagy kevésbé részletesen láthattunk. A számos dj-portré és crew-bemutató mellett így jött össze a Palotai-Palotai-interjú, ahol a Tilos-ütőér Zsoltot apjával, Károllyal közösen kérdeztük, aki a '64-es tokiói olimpián aranyat nyert a fociválogatott csapatkapitányaként, majd a játékosként elért sikereinek köszönhetően világszinten is egyedülálló bíró vált belőle. Naga nálunk fejtette ki véleményét az elektronikus zene jövőjét illetően, és nekünk definiálta részletesen a futuredisco fogalmát; bemutattunk negyven dj-csajt a világ minden tájáról, (tizenegyet Magyarországról) akik hol tehetségükkel, hol melleikkel érnek el sikereket és feltérképeztük a hazai dj-k külföldi sikereit Yonderboi-tól a Para Halu portyákig.